tirsdag 25. august 2009

Anton har kommet hjem!

Tenkte bare jeg skulle fortelle hvordan det har gått med lille Anton! Som dere vel skjønner av bildet, så har han kommet hjem til meg igjen! Klarte ikke å bare gi ham opp, det var jo hit han kom! Han spiser og legger på seg bra, og han vet også hvor han skal gå på do. Han er oppe i en stor kasse når han er alene, men får være mye oppe så fort vi har anledning til det. Men han begynner å bli ganske tøff nå, ikke lenge før han har klatret ut av kassa. Og da kan det jo fort bli noen leteaksjoner, han er jo så liten og har ikke problemer med å gjemme seg. Men han kommer vel frem når han blir sulten tenker jeg. Han er en helt nydelig liten pusegutt, men viser visse tendenser til å bli en liten rampegutt! Vi koser oss kjempemasse!


søndag 23. august 2009

Doraline

Jeg har laget et kort til i dag, med søte Doraline fra Motivet. Hun er fargelagt med Touch, og stanset ut med Spellbinders. Papir fra ?, jeg har brukt en kantpunch fra Martha Stewart, bånd fra Kort og Godt, små QK-tags, stor blomst fra Papirloftet og noen små roser.


Mere Sukkersøtt!

Jeg likte så godt utfordringen fra Sukkersøtt, at det ble et kort til når jeg først var i gang. Fargene her er i samme sjanger, med broderte kanter. Motivet er fra Bildmålaren, fargelagt med Touch og stanset ut med Spellbinders. Teksten er fra Stempelglede, og så har jeg stemplet med Versamark og brukt litt Perfect Pearls for å få litt liv i kartongen. Og så en liten Retroblomst og noen små roser da. Kommer visst ike unna dem!


lørdag 22. august 2009

Sukkersøtt, utfordring 49

Utfordringen hos Sukkersøtt denne uka går på å lage et julekort som ikke skal gå i fargene rødt, grønt og blått. Og denne uka klarte jeg å få det med meg før siste dagen!!
Mitt julekort går stort sett i brunt og hvitt, med litt innslag av gull og kobber. Motivet er lille Rudolf fra Papirloftet, fargelagt med H2O. Swirlen og blomsten i hjørnet er brodert, og så har jeg stanset ut en Retroblomst, som har fått gullpynt i midten. Jeg har også pyntet med litt gullfarget metalltråd, med noen kobberfargede perler på. Tekststempelet husker jeg ikke hvor kommer fra dessverre.


torsdag 20. august 2009

Sukkersøtt



Sist ukes utfordring på Sukkersøtt har vært å bruke fargene rødt, gult og brunt. Jeg fikk stempler fra Whiff of Joy`s Fall Collection i går, og det var en fin anledning til å prøve dem. Motivet er fargelagt med Touch, og stanset ut med QK revolution dies. Det røde pyntepapiret er fra Basic Greys Bittersweet, det gule med røde prikker var en rest. Hjørnediesen er fra CB, Jeg har også med Retro-blomst, små roser, hjemmelaget perlenål, blonde og en bling-swirl.

onsdag 19. august 2009

Bestillingskort

Jeg har fått noen bestillinger på kort, og her er to av dem ferdig. Først et bursdagskort, han som skal ha det jobber i barnehage, så da syntes jeg dette motivet kunne passe.


Og så et konfirmasjonskort, håper dette blir godtatt!


Anton

Det kan virke som om min kattehistorie har fått en foreløpig slutt. De to småpusene har sannsynligvis flyttet videre, har ikke sett dem siden fredag kveld. Håper bare de har det bra!Men søndag dukket denne lille karen opp, han var så utsultet at det slett ikke var vanskelig å få tak i ham. Noen mamma var ikke i nærheten, jeg så etter hele kvelden og nesten hele natta om hun skulle dukke opp. Kattungen, som ble døpt Anton, var hos meg et par dager, men han er så liten, bare tre-fire uker. Nå befinner han seg på Katteklinikken, der er det folk som har bedre greie på kattunger enn jeg har, og kan gi ham det stellet han trenger. Men hvis ingen eiere melder seg, så kan det jo hende at han kommer tilbake til meg!

fredag 14. august 2009

Babykort

Innimellom alt kattestyr, så har jeg fått laget ferdig to babykort i dag. De er nesten like, bortsett fra fargene. Ramma rundt er brodert, stempelet er jeg ikke sikker på hvor kommer fra, men synes motivet er så fint! Jeg har bare pyntet med en retroblomst og noen små roser.
Og småpusene har jeg sett i dag også, de ser ut til å ha det bra. De spiser ihvertfall den maten jeg setter ut.



torsdag 13. august 2009

To pusekatter

Dagens bilde av småpusene! Fikk bare lyst til å vise frem et bilde jeg fikk tatt i dag, nå var begge to fremme for å spise. I går kveld fant jeg ut at de har en mamma også, men hun viser seg bare på kvelden. Hadde vært veldig fint å få tak i henne, kanskje hun er merket så jeg kan finne ut om de har en eier? Når jeg var ute for å gi dem mat i dag, så tittet faktisk begge de små frem når jeg ropte på dem, men de kom ikke frem så lenge jeg var der. Det virker som om det er den svarte som er tøffest, i går kveld kom den frem og spiste mens jeg sto der. Og hvis jeg er nede med mat, så rekker jeg nesten ikke inn igjen før den er framme. Det blir spennende å se hvordan dette går!


onsdag 12. august 2009

Leieboere!

Ser ut som om det blir dårlig med kortlaging her i dag, jeg har nemlig fått to små leieboere i granhekken! De er så nydelige, men kan ikke være så veldig gamle, kanskje et par måneder. De har vært her noen dager nå, virker som om det er villkatter, for det er umulig å få tak i dem. Men de skal i hvert fall ikke sulte ihjel så lenge de befinner seg i nærheten av meg, så jeg har vært ute og fått tak i kattemat i dag. Og sultne er de, den ene kom frem med en gang jeg hadde satt ut matskåla. Etter en stund kom den andre også, men da hadde jeg ikke fotoapparatet i nærheten dessverre. Jeg bare håper at de etter hvert blir så fortrolige med meg at jeg klarer å få tak i dem, det kan jo så fort skje noe med sånne små nøster. Og tenk om det er noen som er ute og leter etter dem, jeg vet hvordan det er når pus blir borte, det har jeg opplevd selv. Men om jeg ikke finner noen eier, og får temmet dem litt, så blir de vel her, tenker jeg! Jeg kan jo ikke bare la dem være ute når høsten og vinteren kommer!


Bursdagskort

I går fikk jeg laget et bursdagskort. Motivet (fra Sugar Nellie?) er fargelagt med ProMarkers, og stanset ut med Spellbinders. Pyntepapiret er Wisteria fra Basic Grey og teksten fra min boks med småstempler, umulig å huske produsent her! Jeg har brukt kantpunch fra Martha Stewart, swirlen er fra BossKut, og så har jeg tatt med en blomst og noen små roser. Pyntenålene er hjemmelagde, det samme med hjertet, det har jeg laget med Utee.


søndag 9. august 2009

Julekort

Det går ikke så fort med kortlaginga om dagen, men i dag har jeg fått laget to julekort. Det første er med motiv fra Bildmalaren, fargelagt med Touch. Stjernen og swirlene i hjørnet er brodert, kantene er stemplet med julestempel fra Stempelglede, og så har jeg pyntet med retroblomster og små røde roser.


På dette kortet har jeg ikke brukt så mye pynt utenom broderiet, har bare brukt en tekst inni (husker dessverre ikke hvor den er fra....), i hjørnene har jeg stemplet og embosset et julestempel, og så har jeg limt på litt rød bling.


onsdag 5. august 2009

Sukkersøtt

Sukkersøtt har en jubileumsutfordring, hvor man skulle lage kort som er "typisk deg", eller bare bruke noe du har dilla på for tiden. Og hva passer da bedre for meg, enn å lage kort med broderier på? På det første her har jeg brukt et stempel fra Sarah Kay, fargelagt med ProMarkers. Stilkene og bladene er brodert, og så har jeg satt på små roser og noen sommerfugler og en bling-swirl.


På dette kortet er ramma brodert, motivet er fra Bildmalaren, fargelagt med ProMarkers. Teksten er fra Kreativ Hobby, og også her har jeg puntet med roser og litt bling.


tirsdag 4. august 2009

Julekort

I går kveld lagde jeg dette julekortet, som egentlig ikke skulle blitt noe julekort! Jeg hadde et annet motiv liggende klart, men så lå denne søte engelen ferdig fargelagt på bordet og bare ventet på å bli brukt! Fargene passet så godt til papiret som allerede var klart! Papiret er fra Making Memories, stemplet i kantene med en swirl fra Kreativ Hobby. Den samme swirlen har jeg brukt på Retroblomstene, som også har fått metallpynt inni. Alle kanter er svertet med brunt, og båndet er fra Kort og Godt.


mandag 3. august 2009

Nye kort

I dag har jeg fått laget to kort (hva annet er det å finne på i regnværet?). Kortene går i samme fargene, greit å bruke samme kartongen når den først er delt opp! På det første, jentekortet, har jeg brukt stempel fra Scrapmagasinet, fargelagt med ProMarkers. Teksten er fra Norsk Stempelblad og North Star Stamps. Den store blomsten er stanset ut med Spellbinders, og så har jeg brukt noen små roser og en bling-swirl.


Guttekortet går i samme fargeskala, motivet her er et trykk jeg har fått en gang, så det vet jeg ikke hvor er fra. Det er også fargelagt med ProMarkers, og er stanset ut med Spellbinders. Det samme er de små tagsene og ornamentet ved siden av motivet. Det prikkete papiret er emosset med CB, og så har jeg dratt en stempelpute over for å få farge på prikkene. Jeg har brukt et bånd, hjørnestempel fra Kreativ Hobby og en metallblomst.
Og det ser ut som om jeg klarer å lage kort uten broderier også!

søndag 2. august 2009

julekort

Det er stadig julekort, og fremdeles med broderier på som kommer her! På disse to kortene har jeg brodert det samme motivet, men jeg har brukt forskjellig bakgrunn og forskjellig pynt. På det første her har jeg i tillegg brukt et stempel fra Bildmalaren, fargelagt med Touch. Rammen rundt juletreet er en Spellbinder-dies.


På dette kortet har jeg stemplet God Jul, jeg har brukt en bit av et bånd med den samme teksten på, julestjerner fra Wild Orchid, en charms, liten kongle og noen små røde bær, og en brads.