torsdag 7. januar 2010

Det er kaldt............

...ute, ja, men hva gjør vel det, jeg har varme i ovnen på hobbyrommet, masse ved, og absolutt ikke noe behov for å gå ut! Stort bedre går det vel ikke an å ha det, og når postmannen kom med pakke med nye stempler i går, så var dagen så bra som bare det i går! Her er resultatet av gårsdagen, motivet er fra Skogstokiga, fargelagt med Copics (nissen kom med tusjer til meg!).
Teksten er vel det første tekststempelet jeg kjøpte, husker dessverre ikke hvor det er fra. Det var montert på trekloss, og for å spare litt plass så har jeg tatt det av treklossen og montert det på EZ. Har gjort det med de fleste monterte stemplene mine, sparer litt plass på den måten!
Papiret på kortet er fra Making Memories, motivet er stanset ut med Spellbinders, blomsten er retro-flower, og den røde borden er stanset ut med en av mine nye Martha Stewart-puncher.


3 kommentarer:

 1. Så flott det kortet ble! :D Flotte farger!
  Den bordepunchen har jeg også. Den er helt fantastisk! ;)

  SvarSlett
 2. Godt å se at det rører på seg her igjen :o) Kjempeflott kort, og herlig motiv! ... og den punchen vil jeg ha også :o)

  Klem :)

  SvarSlett
 3. Det är kallt här också på andra sidan gränsen. -29 grader nu på morgonen. Så det är så skönt att ha en vedspis i köket och höra veden "spraka". Det blir en härlig värme.
  Ett glatt kort.. :)
  Ha nu en skön pyssel helg inne i värmen.

  SvarSlett