mandag 21. juni 2010

Kort fra Mjøstreffet!

Jeg hadde en super helg på Hamar/Mjøstreffet, det ble mye latter og skravling, men jeg fikk faktisk laget nesten 8 kort! (Det siste manglet innside, og ble gjort ferdig hjemme. ) Det var jo bare hyggelige mennesker der, og jeg traff mange nye ansikter. Tusen takk til Moia og Anne Lise for et supert arrangement. Sjelden har jeg vært på treff hvor det har vært så god plass! Eneste minuset var at heisen sto, men det gikk det også. Når vi skulle hjem, fikk jeg hjelp til å bære ned, så det var ikke noe problem. Helt supert alt sammen, og jeg kommer gjerne tilbake!
Her kommer et par av kortene jeg laget i helga, motivene på begge to er fra en av mine favoritter, Bildmålarna. Og når jeg oppdaget at de har en konkurranse med å lage sommerkort med deres motiver, så slenger jeg meg med der også.5 kommentarer:

 1. Nydelige kort, Gro!! Så herlige disse motivene. Skulle ønske jeg hadde blitt med på treff. Kanskje neste gang :-)

  Klem Wenche

  SvarSlett
 2. Kjempeflotte kort, Gro! Disse motivene er så søte, ...OMG, 8 kort a gitt...da hadde jeg sittet der ennå jeg :O)
  Ja, jeg ble hektet :o) Kjempeartig teknikk. Gleder meg til stemplene kommer:) Trenger masse øving, så det blir vel ikke så stor variasjon i bloggen min etterhvert :o)

  Klem :)

  SvarSlett
 3. Tack för din fina kommentar om mina kort. Jag blev ju nyfiken på dig också nu och det var mycket fint jag fick se. Jag blir glad att du vill komma tillbaka och titta vad du gör. Jag kommer att göra detsamma med dig
  kram
  Monica

  SvarSlett
 4. Hei takk for sist, hyggelig å hilse på deg. Ja du var virkelig produktiv på mjøstreffet og disse kortene var virkelig flotte.

  SvarSlett
 5. Nommin!!!!Det er nydelige kort du har laget!
  Klem,Janne

  SvarSlett