fredag 17. september 2010

Endelig kortene fra Stempelscrap-treffet!

Det har tatt litt tid, men her kommer kortene jeg fikk laget på treffet i Skedsmohallen. Litt av grunnen til at det har tatt å lang tid, er at dagen etter messa, så forsvant pusen min, Anton! Så da fikk jeg ikke gjort annet enn å lete etter ham, men uten å finne noe. Til slutt så ga jeg nesten opp, men etter over 8 døgn ute, så sto han plutselig utenfor terrassedøren og mjauet og ville inn! Gjett om jeg ble glad da? Trodde egentlig at jeg ikke fikk se ham igjen, men det gjorde ingen ting at jeg tok feil! Han er i fin form, hadde bare blitt litt tynnere, og hva han har drevet med får jeg vel aldri greie på....... Men det gjør ikke noe, han er hjemme igjen.
Tilbake til kortene, det var ikke så mye jeg fikk laget på treffet, men det ble da tre kort. Det første er med motiv fra Bildmålarna, motivet er stanset ut med Spellbinders. Papiret er fra Maja Design og teksten fra NSS.

Et enkelt julekort ble det også, hjertet er fra NSS, og papiret fra Maja Design. Bare pyntet med et bånd, noen perler og en engel fra Kuttut.

Et julekort som skulle gå i blått og brunt. Motivet her har jeg fått, så jeg vet ikke hvor det er fra. Men selvfølgelig er det stanset ut med Spellbinders (de har jo fått så mange fine nye dieser!), og jeg har pyntet med litt blomster og snøkrystaller.8 kommentarer:

 1. Så mange kort du fikk laget på treffet! Kjempefine alle sammen. Nydelig det stempelet du ikke vet hvor er fra! Og så deilig at pusen kom hjem. Vet godt hvordan det er å vente på en slik en. Jeg har to stykker som på et blunk er på trappen når jeg kommer hjem fra et eller annet sted.

  SvarSlett
 2. Tre kjempe flotte kort, Gro!
  Det stempelet du har brukt på det siste kortet har jeg bare så lyst på!!! Fikk tips fra en svensk dame:-)....trodde det var fra Inkadinkado??
  Godt at katten din dukket opp igjen:-)

  Vi skal ha scrappetreff på Skedsmokorset 24 sept...koselig om du/dine kan komme. Mere info i bloggen min.

  Ha en fin og kreativ helg!
  Klem Laila.

  SvarSlett
 3. Wow, your cards are so wonderful.
  Hugs
  Melodie

  SvarSlett
 4. Så nydelige kort du har lagd. Flott pyntet.

  god helg :)

  SvarSlett
 5. Nydelige kort alle 3 Gro!
  Kjempefine papir og lekkert pynta!!¨

  Så koselig at Anton fant veien hjem igjen,
  han fant vel ut at det ikke var "grönnere på andre siden" - borte bra men hjemme best:)

  Kos deg med ham og ha en trivelig helg:)
  Klemmer fra Turid

  SvarSlett
 6. Tre kjempenydelig kort, Gro !!
  Så godt å høre at Anton er hjemme igjen :o)

  Klem :)

  SvarSlett
 7. woooow så nydelige kort med søde detaljer

  SvarSlett
 8. WOW Die sind ja suuuuper.
  Liebe Grüße
  Linne

  SvarSlett