torsdag 10. februar 2011

Kort fra Mjøstreffet!

Som overskriften antyder, så var jeg på Mjøstreff sist helg. Det var en super helg, jeg koser meg virkelig når jeg er på treff! Masse skravling og latter, og innimellom blir det jammen noen kort også...... Det første her er med motiv fra Bildmålarna, stanset ut med Spellbinders. Hjertet bak er stanset ut med en QK-dies og embosset. Papir fra den velkjente produsenten "?", og pynt fra diverse andre steder.


Dette kortet har motiv fra The Greeting Farm og her har jeg brukt papir fra Maja Design. Båndet er tredd gjennom en bord stanset ut med en EKSucces-punch og teksten er fra Kort og Godt. Swirler laget med BossKut og diverse blomster og perler.

Dama på dette kortet (fra Skogstokiga) synes jeg er så morsom, og enda bedre ble hun med de øynene på! Det var noen rundt bordet som ikke helt hadde sansen for henne(heldigvis er smaken forskjellig!), så jeg fikk en utfordring med å lage et "stygt" kort! Blonden bak henne er laget med MS-punch, den ble litt islykket på den ene siden, så da klipte jeg den bare av. Teksten fra ? er stanset ut med en QK-dies og blomstene med Retro-punch. Litt perler måtte også med, og jeg synes egentlig ikke resultatet ble så aller verst jeg..........7 kommentarer:

 1. Hei, takk for sist:) Så nydelige kort du har laget:)

  Klem Trine.

  SvarSlett
 2. Kjempefine kort du har lagd :)
  klem :)

  SvarSlett
 3. Syns du var effektiv på treff Gro:-)
  Tre kjempefine kort!

  Ha en fin helg! Klem Laila.

  SvarSlett
 4. Kjempefine kort, Gro. Syns det siste kortet også var fint, men nå liker jeg brunt og dama syns jeg er stilig!

  SvarSlett
 5. Kjempeflotte kort, Gro! Du er jo skikkelig effektiv på treff du :o) Dama var kul hun, synes jeg :o)
  Verktøykassa di var lekker, artig ide også!

  Ha en fortsatt fin morsdag!

  Klem :o)

  SvarSlett
 6. Så mange flotte kort fu fikk laget på treffet!

  Verktøykassa var jo ogå bare super....

  SvarSlett
 7. Kjempeherlige kort du har laga :)

  SvarSlett