torsdag 17. mars 2011

Kort fra Ski-treffet!

Nå må du ikke få sjokk Hege, her kommer det innlegg to dager på rad! Har fått tatt bilder av det jeg lagde på Ski-treffet nå, så her er et par kort. Det første her har motiv fra Bildmålarna, stanset ut med Spellbinders. Sirkelen bak motivet, og borden nederst på kortet er også stanset ut med Spellbinders, de nye diesene er jo såååå lekre! Papiret er fra Inkido, charms fra Kuttut og så har jeg pyntet med litt perler og blomster.


Et enkelt konfirmasjonskort med motiv fra NSS. Husker dessverre ikke produsenten på arkene, men den store klokka er fra Kuttut, og swirlen er en Magnolia-dies. Lite pynt ellers på dette kortet, men noen "blinger" måtte jeg ha med.


3 kommentarer:

 1. Your creations are really wonderful.
  Hugs
  Melodie

  SvarSlett
 2. Kjempefine kort du har lagd :)
  klem :)

  SvarSlett
 3. Hahaha, måtte le da jeg så innlegget. Er såvidt innom bloggen før jeg skal være barnevakt for barnebarna før jeg skal holde scrappekurs på Steffens. Nydelige kort du har laget. To helt forskjellige og fine til hver sin anledning. Skikkelig flott den klokken på konfirmantkortet. Stilig. Ønsker deg en fin dag og så en flott helg. Klem til deg.

  SvarSlett