tirsdag 28. februar 2012

Elg i solnedgang!

Som kanskje noen har fått med seg, så er jeg veldig glad i å pynte fyrstikkesker...... Og nå har jeg fått et oppdrag hvor jeg skal pynte 50 (!) stykker! Jeg har stort sett laget til jul før, men nå skal det være litt av  hvert, både som kan passe til hytta eller i båten og litt sånt. Det skal være med jul også, og det er jo det jeg har laget mest av. Så nå måtte jeg tenke litt annerledes, og takk for alle digimotiv som finnes, da er det jo enkelt å få den rette størrelsen! Jeg har brukt mye motiv fra Skogstokiga, de er morsomme både å fargelegge og bruke.
Jeg skal spare dere for å se 50 fyrstikkesker her, men sånn som denne første her må jeg bare vise frem. Satt og surret med denne i går kveld, og da bare datt det ned i hodet mitt. Elg i solnedgang! Måtte leite frem ei sol, og fant denne fra Magnolia i en eske med småstempler. Dere ser at solen går ned bak trærne, ikke sant? :)


Som en liten motvekt til alt prat om englefjær, så måtte jeg bare ta med denne engelen. Her er det ingen hvite englefjær som fyker rundt og legger seg over alt, dette er en ekte Skogsengel! Synes hun er litt søt jeg!

Så var jeg så heldig å få være med på Bikuben og møte selveste Tim Holtz da! Den mannen er jo bare helt fantastisk, jeg satt bare og glodde på det han gjorde. Det er vel kanskje ikke helt min stil, men må jo innrømme at jeg fikk veldig lyst til å prøve. Det meste av utstyret har jeg jo, og noe nytt ble også med hjem den dagen. Fikk også tatt bilde av meg selv sammen med Tim og Dyan, men liker ikke å vise frem bilder jeg er med på selv.................
 

3 kommentarer:

 1. 50 fyrstikkesker........det er mange det :) Men det klarer du nok og disse ble kjempefine.
  klem :)

  SvarSlett
 2. Ja 50 fyrstikkesker, det blir litt av ein jobb. Likte desse fyrstikkeskene godt, artig det med elgen. Klem Linda :)

  SvarSlett
 3. WOW for en jobb!!Så kule de er!

  Klem Fra Eva Helen

  SvarSlett