torsdag 18. mars 2010

Treffkort

Det tar tid å få lagt ut alt, men her kommer det mer av det jeg fikk laget på treff i helgen. Det første her er med motiv fra Bildmålarna, billettstempel fra Kreativ Hobby og papir fra Inkido. Bladene under blomstene, som er stanset ut med Retro-punch og embosset med CuttleBug, er stanset ut med BossKut. Rundt kanten har jeg brukt en Martha Stewart-punch.

På dette kortet fikk jeg litt "knappedilla", det er vel 20 knapper som er sydd på i det ene hjørnet! Motivet er fra Skogstokiga, teksten fra North Star Stamps, og hjørnepynten er fra CuttleBug. Og så hang jeg på et par charms, ganske enkelt pyntet.

Når jeg sto opp søndag morgen og kom ned på plassen min, så lå det et nydelig kort på bordet ved siden av meg. Det var Marianne/*Tufsa* som hadde den plassen, og det er jo ikke vanskelig å bli inspirert av hennes nydelige kreasjoner! Så dette kortet er liftet etter det kortet, har brukt andre farger og motiv, men oppsettet er det samme. Det var ingen grunn til å tenke så mye på morgenen, det hadde jo hun gjort kvelden/natten før! Takk for inspirasjonen, Marianne!4 kommentarer:

 1. Wow...de var lekre alle sammen. Flott pyntet og nydelige farger! Ja jeg er enig at det tar litt tid å få alt ut, med bilder som skal tas, velge bilde, redigere osv :0)

  Klem Wenche

  SvarSlett
 2. Lekkert alt sammen Gro! Er misunnelig på dere som får til å lage så mye på treff.. ;) Flott og vårlig tema du har fått på bloggen din også!

  Klem

  SvarSlett
 3. Flotte kort du har laget...
  Nyderlig pyntet

  SvarSlett
 4. WOW Gro - imponerende produksjon og alt
  SÅ lekkert!!! Herlig farger og nydelig pyntet!!

  Ha en fin kveld:)
  Klem, Turid

  SvarSlett