onsdag 15. februar 2012

Litt jul!

Jo da, jeg har begynt på jula jeg også! Eller kanskje jeg ikke helt sluttet denne gangen............... Først ut er er et telys/fyrstikkeskekort. Her fikk jeg virkelig brukt opp mange smårester av Maja-papir, fargene og mønstrene går jo så godt sammen! Motiv fra Bildmålarna, hjørne fra Memory Box og tekst fra...............?En fyrstikkeske har jeg også pyntet, nok en gang med papir fra restehaugen. Motiv fra et klippeark jeg hadde liggende, stanset ut med Spellbinders. Blomst laget med Nellie Snellen-puncher, og kvistene er laget med en Martha Stewart-punch.


Og så ble det jammen et sjokoladekort også, med motiv fra Skogstokiga og papir fra restebunken. Blomst laget med NS-punch og kvister laget med MS-punch. Teksten husker jeg ikke hvor kommer fra, jeg har en liten boks med diverse "God Jul"-stempler i alle størrelser, og det er umulig å huske hvor hvert enkelt kommer fra!


5 kommentarer:

 1. Julen blir aldri borte for kortlagere! Like greit å innse med en gang! Kjempefint det du har laget. Stilige kort alle sammen. Og så mye fint du fikk laget på Mjøstreffet.Tror jammen jeg må begynne med litt sjokoladekort jeg også!!

  SvarSlett
 2. Ja, det är tur man inte är ensam som sitter och gör julkort i februari månad, men det var så skönt att ha gjort korten färdig i november månad, så jag ska försöka ett år till ;O)
  Jätte fina skapelser i julens anda!
  Hoppas det är gott med dig på andra sidan gränsen ;O)
  Ha det gott!
  Kram, Britt-Inger

  SvarSlett
 3. Nydelige julekort/esker du har lagd.
  klem :)

  SvarSlett
 4. Kjempelekre kreasjoner du har laga. Slike sjokoladekort er veldig fine å gi vekk i presang/gaver. Ha ein fortsatt fin kveld. Klem Linda :)

  SvarSlett
 5. Utrolig at du orker lage julekort - når
  det er over og går mot vår!!!
  Skikkelig nydelig er det jo også!

  Undskyld meg, så lenge siden jeg "besøkte" deg,
  fantastisk flotte saker du lager Gro!!

  Tusen takk for kommentar i bloggen min,
  å ja, jeg lager allt selv - borsett fra møblene da,
  de har jeg kjøpt.

  Ha en fin dag Gro - og en herlig helg!
  Klem, Turid

  SvarSlett