tirsdag 29. september 2009

Nye kort

I går fikk jeg virkelig ånden over meg, det ble en lang dag på hobbyrommet som resulterte i hele tre kort! Jeg hadde så lyst å prøve ut noe av det jeg kjøpte på messa, det ble jo noen nye stempler også....... Og så datt det en ladning med nye ProMarkers hos meg på lørdag, og de må jo også testes! Det første kortet er et guttekort, motivet er fra Victoria Case, Matthew, og selvfølgelig fargelagt med ProMarkers. Teksten er fra Krestiv Hobby, og papiret er noen rester jeg hadde liggende. Og Spellbinders er selvfølgelig brukt her også.


På dette kortet er også motivet fra Victoria Case, Milla, stanset ut med Spellbinders, og papiret er fra Kaiser Craft. Teksten er fra North Star Stamps, og jeg har brukt den nydelige hjertepunchen fra Martha Stewart i kanten. Ellers bånd, charms, blomster og litt bling.

På dette kortet er det papiret fra Kaiser Craft og kantpunchen som er nytt. Motivet, Miss Anya fra The Greeting Farm, er stanset ut med Spellbinders. Ellers noen blomster og litt bling her også, og kortet, som åpnes på midten, blir holdt sammen med en magnet.1 kommentar:

  1. Så mange fine kort du har laget. Tydeligvis kjøpt deg masse fint på messa!

    SvarSlett