tirsdag 1. september 2009

Scrapmagasinet

Det har vært litt stille her en stund, men så var jeg så heldig å bli plukket ut til å lage noen kort med Scrapmagasinets nye julestempler. (pre-order!) Jeg har sansen for Lisbets litt humoristiske strek, så det var akkurat det jeg trengte for å få laget noen kort igjen! På det første er motivet stanset ut med Spellbinders, kortet kan åpnes på midten og blir holdt sammen av båndet. Mønsterarket er fra Figgy Pudding, og så har jeg pyntet med et nissehode og en julestjerne.


Dette julekortet her er vel ikke typisk meg, men det var en utfordring å lage det. Alle stemplene er fra plata som heter Goth Christmas (pre-order), og jeg har pyntet med bånd, metallpynt og en blomst.

Motivet her er fra en plate som heter Girlpower. Tekststempelet er fra Norsk Stempelblad, og jeg har pyntet med bånd, hjemmelaget perlenål og blomst.

Dette motivet er fra samme plate, og tekststempelet her er også fra Norsk Stempelblad. Her har jeg laget en kant med kantpunch fra Martha Stewart, og limt på et bånd for å lage penere overgang. Her er det pyntet med en matallsommerfugl og blomster.

1 kommentar:

 1. De var knallfine Gro!
  Jeg var veldig usikker på om jeg kunne bruke stempler fra andre leverandører, men siden du har gjort det så regner jeg med at det er greit ;o)
  Så får jeg bare håpe at mine blir bra nok...

  Hvordan går det med Heldige Anton?

  Gunn

  SvarSlett